Bine de stiut

dog-holding-leash-in-mouth-QCP6YHR.jpg

Puppy

Recomandam sa aduceti catelusul prima data la salon imediat după terminarea schemei de vaccinare si anume la trei luni unde se va familiariza cu procedurile de toaletare: spălat, uscat, periat, tăiat unghii, curățat urechi. Recomandăm ca prima vizită să fie scurtă, de adaptare, pentru a nu stresa puiuțul. Astfel, va reveni cu plăcere de fiecare dată.

Catel anxios

In cazul unui caine anxios, sfatuim ca procesul de toaletare sa se faca treptat.La prima sedinda il familiarizam cu salonul,eventual facem si o baita si o uscare blanda.Urmand peste cateva zile sa incercam sa taiem unghiutele,sa periem si poate si sa tundem pe liniile corpului.Cainii sunt animale senzoriale,fragile si delicate.Ne dorim sa oferim un tratament cat mai bland si cat mai putin stresant pt necuvantatorii nostri.

small-kid-with-dog-YC6WDXN.jpg
Home dog washing. Dirty puppy in the tub

Frecventa imbaierii

Puteti aduce catelul la spalat de câte ori este nevoie. Industria produselor de îngrijire pentru animale are deja tradiție, iar noi folosim doar șampoane de calitate. Produsele noastre sunt testate atent astfel încât vă putem garanta că patrupedul tău nu va avea nicio problemă. Balsamul care se folosește după cele două șamponări înlocuiește uleiul natural produs de piele, astfel încât aceasta nu se va usca, iar blănița va fi hidratată și vitalizată

Frecventa tunsului

Pentru a mentine pielea si blanita sanatoase recomandam ca procesul de tuns sa se efectueze la un interval de 4-6 saptamani.

Pet groomer makes grooming dog
border-collie-dog-walking-LKYUJNS.jpg

Rutina zilnica,acasa

Mai ales in cazul blanitei crete,dar si a celei lungi,sau duble recomandam ca periatul sa se faca zilnic.Va putem sfatui ce perie sa folositi astfel incat sa nu se formeze calti in blanita catelului dvs si a nu fi supus ulterior durerii de descalcire,sau taiatul inestetic al acestora.

Contactati-ne!