Despre noi

Despre noi

Pasiunea pentru grooming-ul canin a izvorat din dragostea pentru animale pe care am simtit-o si am manifestat-o de mic copil.imi hranesc entuziasmul prin satisfactia pe care o simt vazand schimbarile radicale prin care trec cateii dupa un toaletaj corespunzator.imi place sa vorbesc cu stapanul despre ritualul de ingrijire pe care il are patrupedul,sau pe care si l-ar dori sa il aibe si sa contribui prin sfaturi avizate la pastrarea sanatatii acestuia.Dupa inspectarea cainelui si aflarea necesitatilor acestuia dar si particularitatile blanitei si pielii lui,ne vom consulta cu privire la cea mai buna varianta de grooming pt micul tau prieten.

Când alegi serviciile noastre poți să fii sigur că îți vom trata câinele exact așa cum îi tratăm pe ai noștri: cu blândețe si iubire. Am creat acest spațiu dedicat confortului și relaxării prietenului tău necuvântător, unde dorim să îi oferim ce este mai bun: de la tunsoare, la spălat și micile detalii care fac diferența. Dorim să oferim atât cățelului, cât și stăpânului o experiență confortabilă și prietenoasa.

Înțelegem in totalitate cât de greu este să îți lași cățelușul pe mâna altcuiva de aceea va asigurăm că toti câinii Fluffy Paws sunt tratați cu respect și înțelegere. Mereu există o nouă tehnică de tuns, o nouă abordare și o inovație care oferă câinilor o experiență și mai bună de aceea,pe viitor dorim sa investim in continoare în cursuri si workshop-uri de frizerie canina pentru groomeri pentru a va intampina mereu cu profesionalism si incredere.

Contactati-ne!